Get Adobe Flash player
интериорен дизайн

Интериорният дизайн е много повече от подреждането на мебелите в помещението. Цялостната концепция за това как да изглежда един офис или жилищен дом включва всичко – от това какво количество светлина влиза в стаята, какъв цвят да са стените до това какви точно да се дръжките на вратите и шкафчетата.

Добрите проекти за интериорен и екстериорен дизайн съчетават в себе си естетика, удобство и функционалност. Те са изцяло съобразени с начина на работа и отдих на хората, които ще обитават помещенията. 

В какви случаи ми е необходим проект за интериорен дизайн? 

Да наемете архитект, който да ви позволи да използвате целия потенциал на пространството, с което разполагате, не е лукс, а необходимост. Затова не се колебайте да потърсите услугите ни за: 

  • жилище;
  • офиси;
  • магазини;
  • ресторанти, барове и хотели. 

Защо да използвам услугите на интериорен дизайнер? 

Качественият проект за интериорен и екстериорен дизайн е съобразен с множество фактори като:

функции и архутектурни особености на помещението, брой хора, които ще го обитават и тяхната индивидуалност, изложение, количество светлина, etc.  

Перфектният интериорен дизайн на офис помещения, в които работят много хора, например е този, който позволява на всеки служител да има свое работно място, лесен достъп до колегите, достатъчно естествена светлина. Той е съобразен с естеството на работата, за да даде възможност за максимална концентрация или за да провокира креативните способности на служителите.   

Интериорният ни дизайнер ще ви: 

  • помогне да избегнете скъпоструващи грешки, тъй като има опит в работата с архитекти и изпълнители;
  • спести време, тъй като е наясно откъде може да закупи най-добрите за вас материали и мебели;
  • спести средства, защото работата с постоянни доставчици му позволява да получава качествени продукти с отстъпка;
  • препоръча добра строителна фирма, която качествено и бързо да извърши ремонта;
  • позволи да използвате целия потенциал на пространството, без да прави компромис с удобството, функционалността и естетиката. 

Архитектурно студио AST ще ви консултира и ще изготви най-подходящият, за вашето пространство, проект за интериорен и екстериорен дизайн. Потърсете ни.