Get Adobe Flash player
жилищни

Независимо дали сте инвеститор, който иска да построи жилищна кооперация, за да продава или отдава апартаментите под наем, или просто сте решили, че е време да построите така мечтаната еднофамилна къща, вие имате нужда от опитен архитект, който да превърне желанията ви в реалност. 

Търсете специалисти, които са добре запознати с всички законови изисквания и ще се съобразят с тях, по време на работата си над проекта. Колкото по-отрано се спазват изискванията, толкова по-бързо и лесно ще бъде узаконяването на жилищната сграда. 

Тенденциите в съвременната в архитектура, бързото развитие на технологиите за получаване на енергия от алтернативни източници и стремежът към разумно потребление на вода и електричество, поставят пред архитекта нови предизвикателства. 

Все по-важно, когато създават архитектурния проект, специалистите да използват максимално даденостите на мястото. Да се погрижат в жилището да влиза достатъчно естествена светлина възможно най-дълго време. Да предвидят – според климата – как може да се използват честите дъждове или силните ветрове. Да изберат най-подходящият вариант за топло- и шумоизолация, за да бъде жилището с висока степен на енергийна ефективност. 

Всеки инвеститор изисква максимално усвояване на площта, с която разполага. Отговорност на архитекта е да намери баланс между искането на инвеститора, законовите разпоредби и удобството на бъдещите обитатели на жилището. 

Архитектурно студио Ast е работило по проектирането и създаването на еднофамилни къщи и кооперации. Екипът е наясно с всички законови изисквания и успява да комбинира желанията на инвеститорите със стремежа си да проектира функционална и красива сграда, в която хората да живеят спокойно и с удоволствие. 

Ast ви предлага да реализирате мечтата за вашия дом от архитектурния проект, през проекта за интериорен дизайн, изготвянето на необходимата документация за узаконяване на обекта до авторския контрол на строителния процес и завършването на всички строителни дейности. 

Спестете време и пари и си осигурете спокойствие, като изберете за проектиране и строителство на вашия дом надежден партньор, който разбира нуждите ви и предлага най-добрите варианти за удовлетворяването им.