Get Adobe Flash player

жилище

   Интериорният проект е разработен за младо двучленно семейство в град София. Жилището е с малка площ от четирдесет и три квадратни метра, на която трябваше да се съчетаят всички необходими функции – дневна, трапезария, кухня, спалня и баня. Проектът включва усвояване на тераса и цялостно преустройство на апартамента. В дневната са съчетани няколко функционални зони – зона за почивка, трапезария и кухня. Истинско предизвикателство беше всичко това да се събере в площ от двадесет и два квадратни метра.

Силовата електроинсталацията беше напълно подновена в съответствие с новите изисквания. Броят на ключовете и контактите беше неколкократно увеличен. В апартамента беше внедрена слаботокова инсталация, удовлетворяваща нуждите на съвременния човек. По пода поставихме настилка от естествен паркет, чийто цвят идеално се съчетава със стила на този младешки дом.

   Организирахме кухнята в усвоената площ от терасата. Леко закрита от трапезариата, кухнята включва в себе си абсолютно всички нужни модерни уреди.  Всички те са предназначени за вграден монтаж в бяла кухненска мебел от „МДФ“.  Чрез добър подбор за лесно ползване са разположени хладилник, фризер, фурна, микровълнова печка, електрически котлони, миална машина, пералня, и сушилня. На хоризонталните плотове са обособени места за кафе машина, кухненски робот и други.  Кухнята е разположена в най - светлата част от помещението, в близост до голем прозорец с прекрасна гледка към планина Витоша.

   Непосредствено свързана с кухнята е трапезарната маса оформена като бар плот, изградена от голям бял плот с вградени кухненски шкафове. Завършен вид трапезариата получава чрез белите елегантни столове от ажурни крака от метална плетеница. В синхрон със модерният, светъл и мек стил на мебелировката, внимателно са подбрани и разположени порцеланови чаши за кафе и други сервизи за всекидневна употреба по отворените рафтове на трапезарията.

   На дневната обърнахме специално внимание. Разработихме я в синхрон с характерите и желанията  на ползващите я. Освободихме пространство в центъра на помещението, разполагайки голямо жълъо канапе плътно до една от стените. Ниска дизайнерска бяла маса придава съвършенство и изтънченост на помещението. Зоната за релакс е наградена със стилизирана Ню Юркска фотография.

Още в тази категория: « herbalife