Get Adobe Flash player

Oбект Виваком - The Mall

Настоящият проект е разработен по искане на Възложителя БТК АД и представлява Работен проект на търговски офис „VIVACOMс площна Зала клиенти – 155.10кв.м., намиращ се в гр. София, на партера на “The Mall”.

       Проектът предвижда ремонтни дейности само в Зала клиенти не се предвижда преустройство и смяна на предназначението.

ЗАЛА КЛИЕНТИ

      Не се предвижда полагане на предстенна обшивка от гипсокартон по стените в зала клиенти, а само полагане фина шпакловка и бял латекс. Не се предвижда ремонт и смяна на окачен таван, съществуващия се освежава с фина шпакловка и бял латекс.

      Предвижда се полагане на нов ламиниран паркет с мека подложка и подова изтривалка.

      Обособяват се шест работни места, два плота работно място, демо модул, експозиционни витрини „кръг“ – промоции, мобилни телефони, мобилен интернет, високоскоростен интернет, стационарни телефони, тестов интернет, VIVACLUB аксесоари, устройства, визии, мултифункц. шкаф, витринен модул и кеш терминал.

     В дъното на Зала клиенти се обособява зона „ДЕМО КОРНЕР“, с голям телевизор, монтиран на стена.

      Не се предвижда ремонт по фасада и в склада.

Още в тази категория: « vivacom - mall bulgaria