Арда Кърджали интериорен проект

Интериорен проект за Възложител с обществено значение футболен клуб АРДА-Кърджали

Проекта е разработен по задание на спонсор на клуба фирма “Интер билд”ЕООД

 ЦЕЛ НА ИНТЕРИРНИЯ ПРОЕКТ

Към момента на започване на на интериорния проект двете зали с с ограничено използване поради не доброто им състояние. Целта е да се придаде нов облик и предназначение и в същия момент повишаване на комфорта на обитателите и повдигане на имиджа на футболния клуб.

Проектната разработка включва:

– В “Зала за кетъринг”  обособяваме няколко зони като целта е впаузата между двете полувремена гостите и мениджмънта на клуба да дискутират играта, като се подкрепят с напитки и храна. За целта е предвиден диван  с малка маса в дъното на залата, както и високи маси в средната част. За напитките ще се погрижи бармана в зоната до врата, а пред него е разположена маса за кетъринг, от където гостите могат да опитат от вкусните разядки.

– В “Зала за пресконференции” ще се провеждат срещи на ръководството, футболисти и журналисти. Интериорният проект предлага едно изчистено решение като акцентираме на цветовата гама на клуба и логото. Спонсорите заемат централното място, защото без тях футбола е невъзможен.

Настилките в двете помещения са реализирани с мокет за да се придаде допълнителен уют и комфорт към спортната обстановка.