Екипът на архитектурно студио Ast

Екипът на архитектурно студио Ast запазва постоянния си състав от създаването си през 2009 година до сега, като разширява мрежата си от сътрудници, партньори и подизпълнители.

Основателите на Ast започват карирерите си заедно и интересите им в различни области на архитектурата ги правят стабилен екип с изключително ползотворна съвместна работа.

арх. Лидия Полухина

Завършила УАСГ – София през 2009 година, архитект Лидия Полухина започва своята кариера още по време на следването си. От 2006 до 2009 година тя работи в три архитектурни кантори.

Работила е по множество проекти за преустройство на офиси, къщи, паркове. Има разработени и реализирани проекти за обществени сгради и еднофамилни къщи. Едно от големите й постижения към момента е участие в международния конкурс за построяване на музей на емигрантите в Маями, където печели специална награда и работата й се нарежда сред деветте почетни проекта в целия свят. 

инж. Владимир Полухин

Владимир Полухин завършва специалност „Машиностроене” в Технически университет – София през 2007 година. Работил е като констуктор проектант и главен инженер в NIKI-LTD. През 2009 заедно с архитект Лидия Полухина основават фирмата и до този момент работят и управляват Архитектурно студио AST.

Лидерските му умения, натрупаните успешни проекти, както и богатият му опит в общуването с инвеститори гарантират, че клиентите ще бъдат доволни от всяка една услуга и проект, който студио – Аst  извършва за тях. Голяма част от дейността му е насочена към упражняване на инвеститорски контрол и координация на строителния процес